open-navfaktor-logo
search
Rat saopćenjima
Ponovo se oglasili iz Zrinjskog: Igrači, treneri i osoblje Veleža niti u jednom trenutku nisu bili ugroženi
Autor: Faktor
15.04.2024. u 19:07
get url
text
Iz redova Zrinjskog reagovali su još jednim službenim saopćenjem nakon utakmice Zrinjski-   Velež (1:0), a povod za isto je današnje reagiranje FK Velež.
Saopćenje Plemića prenosimo u cijelosti.
- U ovom saopćenju ćemo reagovati samo na opasne optužbe koje je iznio FK Velež u svom saopćenju, jer smatramo šokantnim, razočaravajućim i žalosnim objaviti da je, citiramo: "Besmisleno zavaravati javnost kako spomenuta grupa nije imala namjeru napasti naše igrače, trenere i ostalo osoblje Veleža".
Naime, želimo jasno naglasiti kako igrači, treneri i osoblje FK Velež niti u jednom trenutku nisu bili ugroženi, niti izloženi bilo kakvom napadu, a što sigurno potvrđuju i izvještaji službenih osoba s navedene utakmice!
HŠK Zrinjski u svom jučerašnjem priopćenju pozvao je na razum i mir, jer smo svjesni da svako drugačije ponašanje može imati dalekosežne posljedice, a iznositi ovakve neistinite, neutemeljene i prije svega opasne optužbe je upravo suprotno od pozivanja na razum, mir i smirivanje napetosti, a sve to iz razloga koji su poznati samo FK Velež - poručili su iz Zrinjskog.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.