open-navfaktor-logo
search
Trener Sloge
Jagodić najavio naredni meč Premijer lige: Želimo da im se revanširamo za poraz!
Fudbaleri Sloge u nedjelju od 13 sati u Modriči će dočekati Zvijezdu 09 u meču 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
24.11.2023. u 16:22
get url
text

Trener Dobojlija Vlado Jagodić ne bježi od uloge favorita protiv "fenjeraša" koji je u dosadašnjih 14 kola sakupio svega pet bodova. Tri od tih pet bodova Zvijezda 09 je osvojila upravo protiv Sloge, pa sada Jagodić i njegova ekipa žele da im se revanširaju.

- Imamo još četiri kola do kraja, mislim da naš položaj na tabeli u ovom trenutku daje nam za pravo, a ujedno pomalo bi moglo da optereti one neiskusne igrače, a to je da u ovoj utakmici mi moramo preuzeti odgovornost.

Međutim, mislim nam da smo dovoljno zreli i iskusni, da znamo je Zvijezda jedinu pobjedu stvarila protiv nas, tu tražimo neki dodatni stimulans da im se revanširamo -poručio je Jagodić i dodao da Zvijezda nezasluženo zauzima posljednje mjesto na tabeli.

- Mislim da su zaslužili više po igrama, ali plaćaju danak. To je opet priča o njihovim problemima, ali ima mnogo utakmica gdje nisu zaslužili da izgube i to mora biti za nas velika opomena. Ali rekao sam, jedinu pobjedu imaju protiv nas u toj 87. minuti i mi tu tražimo šansu da se revanširamo - poručio je Jagodić. 

Sloga u dosadašnjih šest domaćih utakmica ima šest pobjeda i taj maksimalni učinak želi da zadrži i nakon nedjeljne utakmice.

- Mislim da naše igre na domaćem terenu nam jednostavno daju za pravo da se tako razmišlja, jer do sada imamo stopostotni učinak, želimo ga nastaviti - 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.