open-navfaktor-logo
search
Denis Ćorić zadovoljan
Edis Mulalić u svom stilu: Eto koliko smo bitni, igramo u 13 sati...
Faktor
14.04.2024. u 15:16
get url
text
Fudbaleri Igmana i Posušja remizirali su u meču 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Meč u Konjicu završen je rezultatom 1:1, a bliži trijumfu bili su domaći, koji su tri boda u džepu imali do 90. minuti kada je Kamenar pogodio za 1:1.
- Bilo je teško igrati po ovakvom vremenu. Igman je u prvom poluvremenu mogao otići na dva, tri gola razlike. na našu sreću nije. Na poluvremenu smo se konsolidovali, promijenili sistem. Možda nam se vratilo za ono što smo ranije promašivali, kada smo pogađali stative.
Možda je Igman danas zaslužio pobjedu, ali Bože moj - kazao je Denis Ćorić, trener Posušja za Arena Sport, najavivši i duel protiv Želje u narednom kolu:
- Uz želju i publiku nadam se pobjedi protiv Željezničara.
Edis Mulalić, trener Igmana, nije mogao biti nikakao zadovoljan konačnim ishodom.
- Iz jednog jedinog udarca su dali gol. Kontrolisali smo sve... Ali kome to možeš sada pričati. Dosta smo uložili i truda i energije da pobijedimo. Imali smo dvije ili tri iznuđene izmjene pred kraj. Malo nesretno, malo, šta znam... Odigrali smo dobru utakmicu, ali eto ne nagradiš se pobjedom - kazao je Mulalić za Arena Spor, a na pitanje da li je toplo vrijeme bilo otežavajuća okolnost igračima odgtovorio je:
- Eto koliko smo bitni, igramo u 13 sati. Mi nemamo reflektora, znamo. Moglo smo odigrati utakmicu u pola četiri, četiri. Razlika je ogromna igrati u jedan, u dva, u tri, u osam, svašta nešto... Ali, eto izgleda da nebitni igraju u 13 sati - kazao je Mulalić.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.