open-navfaktor-logo
search
Obraćanje iz štaba
Đukanović: Crna Gora je izabrala, ja taj izbor poštujem
Milo Đukanović, kandidat DPS-a za predsjednika Crne Gore i aktuelni predsjednik države koji će na ovoj funkciji biti do 21. maja, obratio se večeras javnosti iz izbornog štaba. 
02.04.2023. u 22:20
get url
text

- Crna Gora je izabarala. Ja taj izbor poštujem. Želim da Milatović bude uspješan predsjednik. Hvala svim građanima koji su mi dali povjerenje - poručio je Đukanović. 

- Ponosan sam na ogromnu podršku u onim sredinama gdje većinu čine pripadnici manjinskih naroda. Svakako želim da se posebno zahvalim onima koji su došli u Crnu Goru i odlučili da sačuvaju Crnu Goru - kazao je.

Smatra da Crna Gora mora da napravi dobar izbor na parlamentarnim izborima 11. juna.

- Crna Gora nema Vladu. Ni funkcionalne institucije. Jako je važno da poslije 11. juna dobijemo Vladu. Mogao sam ove izbore posmatrati sa tribina. Nisam to želio, nije to bilo na nivou odgovornosti prema Crnoj Gori. Ja sam se kandidovao da zaštitim nacionalnu čast Crne Gore i Crnogoraca. To sam radio i svih ovih godina, to radim i danas. Nekada na ovim izborima gubite, nekada dobijete. Gdje god bio što god radio, Crna Gora ostaje moja preokupacija, moja ljubav, ono čemu ću biti posvećen do kraja života - dodao je.

Kako je rekao svakako je predsjednik Crne Gore do 21. maja.

- I trudit ću se i dalje da svoju dužnost obavljam savjesno. Želim Crnoj Gori sve najbolje kao i da novi predsjednik bude dostojan povjerenja koje je zadobio - naveo je Đukanović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.