open-navfaktor-logo
search
Nesvakidašnji izbor
Ronaldo poklonio Georgini roze sat od 100.000 dolara, pa ga "posudio" i pronosao u Ljubljani
Faktor
13.04.2024. u 13:51
get url
text
FOTO: Twitter/Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo plijeni pažnju gdje god da se pojavi - na terenu ili van stadiona.
Krajem marta sa Portugalom je gostovao u Sloveniji, a privukao je pažnju jednim detaljom. Tokom šetnje kroz Ljubljanu na ruci je nosio roze sat sa dijamantima.
Instagram stranica "Sat na ruci", koja je specijalizirana za satove, ponudio je dio objašnjenja onoga što se našlo na Ronaldovoj ruci.
- Zaista nesvakidašnji izbor za jednu poznatu ličnost. Najpraćenija osoba na Instagramu i reprezentativac Portugala na ruci je nosio iced-out Casio G-Shock ref. DW6900-1 dimenzije 53mm od luga do luga i sa 50mm u prečniku. Ovo veliko kućište optočeno je dijamantima kao i brojčanik. Sat dolazi na roze gumenom kaišu - napisao je specijalizovani sajt, uz dodatak:
- Cijena ovog sata je nepoznata i zaista ju je teško procijeniti jer nemamo informaciju koje čistine, čvrstine i kog kvaliteta su dijamanti na njegovom G-Shocku. Naša pretpostavka je da se radi o satu čija je cijena oko 5-10.000 eura.
Jedan od pratilaca ove stranice, u komentarima je objasnio kako je roze sat dospio na Ronaldovu ruku. Objavio je story Georgine Rodriguez, koja se nedavno zahvalila Ronaldu što joj je poklonio upravo ovaj sat.
Drugi izvori, koji su u februaru objavili da je Ronaldo poklonio Georgini pomenuti sat tada su naveli da je njegova cijena oko 100.000 dolara.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.