open-navfaktor-logo
search
Trener Sloge
Jagodić nakon poraza: Žao mi je što smo uspješnu polusezonu završili na ovakav način
Sloga iz Doboja danas je pretrpjela težak poraz na Tušnju. Domaći Tuzla City ostvario je pobjedu od 3:0 golovima Pantelića.
16.12.2023. u 17:20
get url
text

Trener Dobojlija Vlado Jagodić nakon susreta je konstatovao:

- Upozoravao sam igrače da je veoma bitan završni efekat, međutim mi nismo otvorili danas utakmicu onako kako smo se dogovorili. U prvih 11 minuta da primimo dva gola, a pogotovo iz prekida da primimo gol glavom, to je neshvatljivo. Zbog toga smo izgubili utakmicu. To ne umanjuje nimalo dobru i požrtvovanu igru domaćina.

Tuzla Cityju čestitam na zasluženoj pobjedi, možda je rezultat malo previsok u donosu na dešavanja. Bilo je obostranih šansi. Kolega Osmanhodžić je zaista posložio stvari u posljednjih četiri-pet utakmica i ovo je jedan drugačiji Tuzla City nego što je bila - kazao je Jagodić te dodao:

- Žao mi je što mi na ovakav način jednu uspješnu polusezonu završili ovako, rezultat 3:0 je previsok u donosu na ambicije koje smo imali danas ovdje. Ali, jednostavno, Tuzla je danas sve izblokirala sve što smo šutirali, a drugi i treći gol smo poklonili protivniku. Nećemo se mnogo baviti ovom utakmicom. Naravno da je ovo za dobru analizu, ali imamo dobru polusezonu i dovoljno pameti i zrelosti da ovo popravimo, da na proljeće budemo bolji. Tuzli i kolegi Osmanhodžiću želim sve najbolje - dodao je Jagodić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.