open-navfaktor-logo
search
TikTok vlast
"Nisu valjda i bricu poveli": Mreže gore zbog posjete Isaka Potočarima, otkud berber u delegaciji
AUTOR: Faktor
27.04.2024. u 17:46
get url
text
Društvene mreže doslovno "gore" otkako je Rusmir Isak, direktor KPZ-a Zenica i sin ministra unutrašnjih poslova FBiH Rame Isaka na TikToku objavio snimke posjete babe Rame i sinova Rusmira i Arnela Memorijalnom centru Potočari, uz usputnu posjetu nani Fati Orlović u Konjević Polju.
Na snimku se vidi da su u memorijalni centar išli sa pet službenih vozila.
Osim babe Rame i sinova na sniku se vidi i potpredsjednik RS-a Ćamil Duraković, ali i još jedna, mnogima manje poznata osoba.
Korisnici društvenih mreža ubrzo su otkrili da se radi o Irfanu Tepiću, majstoru za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade.
Tepić je u martu ove godine na Ilidži svečano otvorio berbersku radnju na 200 kvadrata od milion KM.
Na otvorenje berberske radnje tada su mu, između ostalih došli Ramo, Arnel i Rusmir Isak, sa kojima je, očigledno, u prijateljskim odnosima.
FOTO: Facebook
FOTO: Instagram/@irfan_tepic
Nije poznato da li je i Tepić bio član delagcije i ako jeste u kojem svojstvu ili je ipak Potočare posjetio u privatnom aranžmanu, tek ni njegovo prisustvo nije ostalo nezapaženo.
"Frizer u delegaciji...užas od države", "Nisu valjda i bricu poveli", "Odakle berber sa našim intelektualcima, našim političarima?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.