open-navfaktor-logo
search
Potvrđeno iz MUP-a BPK
Policija u Goraždu uhapsila instruktora vožnje: Udario stariju ženu pa pobjegao
Prema riječima Mirsada Kamenice, šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku, vozač je danas u 16.30 sati u ulici 31. Drinske udarne brigade, udario pješakinju
Autor: A. S.
16.04.2024. u 19:21
get url
text
Uhapšeni vozač nalazi se u službenim prostorijama Uprave policije
Uhapšeni vozač nalazi se u službenim prostorijama Uprave policije
Goraždanska policija uhapsila je vozača automobila BMW koji je pobjegao sa lica mjesta nakon što je u popodnevnim satima uzrokovao saobraćajnu nesreću u kojoj je povrijeđena starija žena.
Ovu informaciju potvrdio nam je Mirsad Kamenica, šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku u Upravi policije MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona (BPK) Goražde.
Prema riječima Kamenice, vozač je danas u 16.30 sati u ulici 31. Drinske udarne brigade, udario pješakinju.
- Nakon saobraćajne nesreće na lice mjesta izašla je patrola policije Policijske stanice za kontrolu i regulisanje saobraćaja i vozilo Urgentnog centra Kantonalne bolnice Goražde koje je povrijeđenu stariju ženu, koja je bila u besvjesnom stanju, prevezlo u zdravstvenu ustanovu na ukazivanje ljekarske pomoći. Do ovog trenutka nisam upoznat u kakvom je stanju povrijeđena žena - naveo je Kamenica.
Vozač koji je u međuvremenu uhapšen, kako je kazao Kamenica, nalazi se u službenim prostorijama Uprave policije, a uviđaj na mjestu nesreće izvršili su policijski službenici.
Nezvanično saznajemo da vozač, koji je udario stariju ženu, radi kao instruktor za obuku vozača.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.