open-navfaktor-logo
search
Skytrax priznanja
Dodijeljene nagrade: Ovo je 10 najboljih svjetskih aviokompanija
Qatar Airways osvojio je priznanje "Najbolja aviokompanija na svijetu za 2019. godinu", što je peti put da ova aviokompanija osvaja priznanje najbolje  na svijetu. Osim navedene nagrade, Qatar Airways je proglašen i za "Najbolju biznis klas", "Najbolje sjedište u biznis klasi", kao i "Najbolja aviokompanija na Bliskom istoku"
18.06.2019. u 15:44
get url
text

U Parizu je održana prestižna dodjela Skytrax nagrada u avioindustriji a proglašene su najbolje svjetske aviokompanije, one sa najboljom hranom i uslugom, sa najvišim stepenom čistoće, najbolje low cost aviokompanije...

Qatar Airways osvojio je priznanje "Najbolja aviokompanija na svijetu za 2019. godinu", što je peti put da ova aviokompanija osvaja priznanje najbolje  na svijetu. Osim navedene nagrade, Qatar Airways je proglašen i za "Najbolju biznis klas", "Najbolje sjedište u biznis klasi", kao i "Najbolja aviokompanija na Bliskom istoku".

Nakon Qatar Airwaysa, drugo mjesto zauzeo je Singapore Airlines, a treće ANA All Nippon Airways. Potom slijede Cathay Pacific, Emirates, EVA Air, Hainan Airlines, Qantas Airways, Lufthansa i Thai Airways.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.