- Od Aleksandra Vulina, portparola JUL-a i Mirjane Marković, navikli smo na sve i svašta. Jasno je da se radi o lažnom patrioti, ali i lažnom padobrancu, lažnom vojniku, lažnom policajcu, lažnom ljevičaru. Vulin je laž po sebi! On lične komplekse liječi oblačenjem maskirnih uniformi i potpirivanjem nacionalističkih vatri - navode u saopštenju.

Vulin to radi u cijelom regionu, dodaju.

- Jedan dan je to Hrvatska, drugi dan Bosna i Hercegovina, a danas je na redu Crna Gora. Lažni patriota Vulin optužuje zastupnike crnogorskog parlamenta samo zato što su ispoštovali presude Međunarodnog suda za ratne zločine u Hagu - dodaju iz Lige socijaldemokrata.

Taj sud je, navode, osnovan rezolucijom Vijeća sigurnosti Ujedinjenih nacija i njegove presude su obavezujuće za sve članice UN.

- Kako za Crnu Goru, tako i za Srbiju. Ne očekujemo od portparola Mirjane Marković ništa dobro, ali tražimo od zastupnika Narodne Skupštine Republike Srbije da usvoje deklaracije koju su izglasale njigove kolege iz Crne Gore, i pokažu da Srbija poštuje Ujedinjene nacije i pripada civilizovanom svijetu -  navode u saopštenju.