Semberci su slavili golom Velibora Đurića iz 36. minute, a nešto ranije Marko Perišić (21. minut) zaradio je direktan crveni karton, pa su Vukovi više od sat imali igrača manje u polju.

Pravoj drami svjedočili smo u finišu meča. Gosti su tražili jedanaesterac, sudija Dragan Petrović zaustavio je igru, ali nije pokazao na bijelu tačku, nego je Semiru Bajraktareviću pokazao žuti karton (kasnije dobio i drugi žuti, odnosno crveni karton).

Izrevoltirani zbog ove odluke iz Olimpika su odlučili da povuku ekipu sa terena, po instrukcijama sa tribinama, a naređenje su dobili od "predsjednika Damira" (što se može čuti od igrača Olimpika).

Igrači su tražili da se vrate na teren, a ključnu ulogu oko povratka odigrao Hamdo Spahić, koji je nakon jednog telefonskog razgovora "ubijedio" čelnike kluba da je najpametnije vratiti ekipu na teren, zbog eventualnih naknadnih posljedica...

Tokom prekida bilo je psovki i uvreda na račun sudije Dragana Petrovića, a sve to možete pogledati na YouTube kanalu Moja Bijeljina.