open-navfaktor-logo
search
Srbija
U zatvoru umro brat ubice djevojčice Danke Ilić
Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i ljekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3.10 sati preminuo
AUTOR: Faktor/Blic
07.04.2024. u 13:27
get url
text
Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora, kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Srbije, nakon izvršenog krivičnog djela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.
Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i ljekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3.10 sati preminuo, a od strane ljekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt, piše srbijanski Blic.
O događaju je odmah obaviješteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.
Podsjetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uvečer, a juče im je određen pritvor.
Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio šutnjom. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.
Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice. 
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.