open-navfaktor-logo
search
Drama u Srbiji
Policija steže obruč oko "Malčanskog berberina": Serijski silovatelj osumnjičen za otmicu djevojčice
U jednoj od obijenih kuća pronađeni su posteljina u kojoj je spavao Jovanović, ostaci hrane, navodno keksa, i odsječena kosa, za koju se sumnja da pripada nestaloj djevojčici
25.12.2019. u 15:21
get url
text

U jednom selu u okolini Knjaževca, u obijenoj kući, pronađena je kosa za koju se sumnja da je od dvanaestogodišnje Monike Karimanović koja je nestala prije pet dana u naselju Brzi Brod kod Niša, saznaje "Blic".

Kako saznaje Blic, sumnja se da je to mjesto gde je otmičar ošišao dvanaestogodišnju djevojčicu.

Prema nezvaničnim informacijama steže se obruč oko Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao "Malčanski berberin", kao i da je više građana ovog mjesta prijavilo da ga je vidjelo.

U selu je obijeno više kuća iz kojih je uzimana hrana.

U jednoj od obijenih kuća pronađeni su posteljina u kojoj je spavao Jovanović, ostaci hrane, navodno keksa, i odsječena kosa, za koju se sumnja da pripada nestaloj djevojčici.

Jovanović je posljednji put viđen u selu kod Knjaževca kako po pruzi vuče djevojčicu Moniku Karimanović. Monika je na sebi imala crnu jaknu s kapuljačom, piše Telegraf.

U akciju potrage uključeni su i psi tragači, koji prate tragove osumnjičenog. On je navodno lociran i čeka se njegovo hapšenje.

Kako pišu srbijanski mediji, u Malči je prijavljena krađa vozila. U pitanju je bijeli "fiat punto" beogradskih tablica. Vozilo je snimljeno u blizini mjesta gdje je dijete nestalo, a kad je dignut helikopter, isto vozilo je snimljeno u blizini malčanskog groblja.

U akciji helikoptera, vozila Granične policije i pasa tragača pronađeno je, kako se sumnja, njegovo sklonište. Napravljeno je kod malčanske petlje od ćebadi. U njemu je pronađena vreća za spavanje, ali i ranac djevojčice, patika i ostaci hrane, tragovi povraćanja...

Jovanović se u aprilu vratio u Malču, ali je u junu nestao. Njegov nestanak prijavili su roditelji i od tada se tragalo za njim.

Javnost Jovanovića poznaje po užasnim zvjerstvima zbog kojih je više puta robijao. On je 2006. osuđen na 15 godina zatvora, jer je jednu 12-godišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama. Tako je i dobio nadimak Malčanski berberin.

Po izlasku iz zatvora, putem društvenih mreža seksualno je uznemiravao žene te je ponovo osuđen na pet mjeseci zatvora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.