open-navfaktor-logo
search
Pokret Evropa sad
Milatović: Zbogom posljednjem diktatoru u Evropi, uvest ćemo Crnu Goru za pet godina u EU
Kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović koji je pobijedio na danas održanim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori u večerašnjem obraćanju javnosti kazao da je "večeras noć koju smo čekali više od 30 godina". 
02.04.2023. u 22:48
get url
text

- Neka nam je sa srećom ova pobjeda svih nas. Neka nam je sa srećom pobjeda pomirene Crne Gore. Večeras je Crna Gora rekla presudno zbogom prevaziđenom režimu Mila Đukanovića, i napravila korak ka boljoj Crnoj Gori. 

Vidite i večeras ovdje kakva je ovo sila zajedničke Crne Gore i upravo je ovo Crna Gora svih nas, svih građana Crne Gore, i zato je ona ovako velika, i zato je ona historijska. Večeras smo rekli presudno zbogom kriminalu i korupciji i povezivanju korupcije sa politikom. Rekli smo dobro večer bogatijoj i uspješnoj Crnoj Gori. Večeras ostavljamo prošlost u prošlosti i snažno zakoračujemo u budućnost. Pozivam sve da slave dostojanstveno kao što je bila dostojanstvena i pobjeda jedne nove, demokratske Crne Gore. Večeras želim da poručim da mi je srce veliko zbog ovolikog povjerenja i obećavam da ću ono što Crna Gora do sada nije imala, biti istinski predsjednik svih građana Crne Gore. Zajedno smo rekli da Crna Gora ide naprijed, ka bogatstvu, ka zemlji pravde, ka evropskoj Crnoj Gori. 

U narednih pet godina uvest ćemo Crnu Goru u Evropsku uniju. Nikada više iz Crne Gore neće ići trzavice prema zemljama zapadnog Balkana. Želimo zajedništvo, slogu i napredak u evropskom zapadnom Balkanu. Rekli smo zbogom jednom pogubnom režimu i posljednjem diktatoru u Evropi - rekao je Milatović. 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.