open-navfaktor-logo
search
Francuski napadač
Razgovor sa čelnicima kluba uspješan: Kylian Mbappe se vratio treninzima PSG-a
Francuska fudbalska zvijezda Kylian Mbappe se vratio treninzima sa ekipom PSG-a nakon konstruktivnih i pozitivnih razgovora sa rukovodstvom kluba, javlja Anadolu.
13.08.2023. u 15:53
get url
text

Mbappe je u subotu navečer sa tribina gledao kako je branilac titule PSG remizirao 0:0 na svom terenu protiv Lorienta jer nije uvršten u sastav tima zbog spora o ugovoru i njegovoj budućnosti. Naime, on želi igrati ove sezone za PSG do isteka ugovora i otići besplatno u neki drugi klub, ali PSG želi da ga proda uz naplatu odštete.

- Nakon vrlo konstruktivnih i pozitivnih razgovora između PSG-a i Kyliana Mbappea prije utakmice PSG - Lorient, on se jutros vratio treninzima sa prvotimcima -naveo je PSG u saopćenju.

Zvijezda Svjetskog prvenstva izostavljena je iz predsezonske turneje PSG-a u Japanu i Južnoj Koreji, a francuski mediji pišu kako želi karijeru nastaviti u Real Madridu..

PSG je od saudijskog tima Al-Hilal dobio ponudu od rekordnih 332 miliona dolara za Mbappea, koji je navodno odbio da se sastane s predstavnicima saudijskog kluba kada su prošlog mjeseca bili u Parizu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.