open-navfaktor-logo
search
FSBiH odlučio
Određene sudije za revanš polufinala Kupa: Uprkos velikim greškama Đozić ponovo delegiran
Autor: Faktor/S.Š.
15.04.2024. u 11:40
get url
text
Đozić (lijevo) u posljadnja dva nastupa napravio dvije velike greške, ali...
Đozić (lijevo) u posljadnja dva nastupa napravio dvije velike greške, ali...
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odredio je sudije za revanš utakmice polufinala Kupa BiH.
Sudijske četvorka iz Sarajeva dijelit će pravdu u Mostaru, gdje će snage odmjeriti Zrinjski i Sloga (prvi meč 0:0). Za glavnog sudiju određen je Admir Musić, a asistirat će mu Moamer Čaušević i Enes Đozić, dok je četvrti sudija Nihad Ljajić. Posmatrač suđenja je Ognjen Valjić iz Banja Luke.
Zanimljivo, Đozić je ponovo delegiran ioako je u posljednja "dva nastupa" napravio dvije velike greške. Prvo je digao nepostojeći ofsajd igračima Tuzla Cityja na gostovanju kod Posušja u sudijskoj nadoknadi kod rezultata 1:1, a potom je pogriješio i u derbiju Prve lige Federacije BiH.
Đozić je poništio gol Stupčanici protiv Slobode, a gosti iz Tuzle slavili su sa 1:0, te pobjegli timu iz Olova za sedam bodova. Sve to nije bila prepreka da Đozić bude nagrađen još jednim delegiranjem, ovoga puta u polufinalu Kupa BiH.
Drugi polufinalni meč igrat će Borac i Široki Brijeg (prvi meč 3:1). Glavni sudija je Sabrija Topalović iz Zenice, a asistirat će mu Mirza Demir (Kakanj) i Tarik Mulasmajić (Tešanj). Četvrti sudija jke Mirza Kazlagić (Cazin), a posmatrač suđenja Husein Terzić (Travnik).
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.