open-navfaktor-logo
search
Presuda
Kapitenu Manchester Uniteda zbog divljanja u Grčkoj uvjetna kazna zatvora
Kapiten Manchester Uniteda Harry Maguire osuđen je na uvjetnu kaznu od 21 mjesec i 10 dana zatvora nakon suđenja na grčkom otoku Syros.
25.08.2020. u 19:30
get url
text

Engleski defanzivac osuđen je za nanošenje fizičkih povreda, vrijeđanje službenih osoba i pokušaj podmićivanja policajaca.

Harry Maguire pušten je u subotu na slobodu nakon što se otrijeznio u pritvoru i porazgovarao s istražiteljima o onome što se dogodilo na Mykonosu .

On se potukao zbog svoje sestre koju je branio. Njegova sestra Daisy je u kafiću pila piće, a onda joj je prišao jedan Albanac koji je htio razgovarati s njom, no nakon što ga je odbila, on joj je s injekcijom ubrizgao drogu za silovanje i tako ju drogirao, piše The Sun. Maguireova sestra se u istom trenutku onesvijestila. To je vidio kapiten Uniteda koji je zajedno s bratom Joem i prijateljem Christopherom odmah došao do nje.

Maguire ju je htio odvesti do bolnice, no onda je došlo do jednog sukoba kada grupa mladića nije pustila njega i njegovu sestru u bus, a navodno je riječ bilo o Albancima. Umjesto u bolnici, završili su u policijskoj stanici.

Da po Maguirea stvar bude gora, majstor se opirao hapšenju, a policija je i njega i sve upletene odvela na smirivanje (i triježnjenje) u pritvor. A navodno je i htio podmititi policajce da ga puste.

- Znate li ko sam? Kapiten sam Manchester Uniteda, vrlo sam bogat, mogu vam dati novac, mogu vam platiti, molim vas, pustite nas - rekao je jedan policajac, a Maguire je njegovom kolegi ponovio istu stvar.

- Molim te, pusti me. Jako sam bogat, mogu platiti. Kapiten sam Manchester Uniteda.

Iz Manchester Uniteda su poručili kako će se pravni tim kapitena klupa žaliti na ovakvu presudu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.