open-navfaktor-logo
search
Željo se radovao u Gabeli
Đurbuzović poslije GOŠK-a: Ovo mi je najbitnija stvar
AUTOR: Faktor
27.04.2024. u 19:33
get url
text
Trener Željezničara Dino Đurbuzović bio je zadovoljan viđenim u pobjedi protiv GOŠK-a u Gabeli, a kako je kazao, raduje ga što je njegov tim počeo igrati.
- Dvije utakmice zaredom imamo neki dobar rezultat. Naravno, pripremali smo se za GOŠK, znamo da imaju dobrog trenera, mog kolegu, koji je napravio ekipu da igra perfektno. Međutim, mi smo danas bili nadahnutiji. Više smo željeli pobjedu. Protiv Širokog, koji je izuzetna ekipa, i sada protiv GOŠK-a dobiti ovako možda je za neke fama, ali mi ćemo još uvijek raditi na igri i rezultatima, da Željezničar konačno izađe iz ove krize koja nas je zadesila - rekao je Đurbuzović.
Željo je napravio veliki korak ka opstanku u ligi, a niko uoči starta sezone niko nije mogao ni sanjati da će se klub naći u ovakvoj situaciji.
- Mic po mic idemo. Ne žurimo. Iskreno, mi smo se svi plašili kako će sve ovo biti, ali posložilo se tako. Ekipa nas je prihvatila, shvatila šta želimo i tražimo. Meni je najbitnija stvar da smo počeli igrati. Nadam se da ćemo sve bolje partije pružati - zaključio je Đurbuzović.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.