open-navfaktor-logo
search
Mladi Zmaj
Bristrić: Naš cilj je jasan, smatram da imamo više talenta od naših protivnika
Autor: Faktor
19.03.2024. u 13:33
get url
text
FOTO: FSBiH
U-21 reprezentativci Bosne i Hercegovine se od nedjelje u Trening centru FSBiH u Zenici spremaju za naredni meč u kvalifikacijama za EURO 2025.
Admir Bristrić, talentovani centarfor Olimpije i član mlade reprezentacije, sa oduševljenjem ističe svoju radost zbog prisustva na ovom okupljanju pred važan susret protiv selekcije Slovenije.
Ovaj napadač o pripremama i nadolazećoj utakmici kaže:
- Osjećam se izvanredno. Već tri dana smo zajedno na okupljanju i vjerujem da nas očekuju izvrsne pripreme. Naš cilj je jasan - putujemo u Sloveniju po važne bodove koji su od ključne važnosti za nas. Smatram da su najvažniji faktori našeg uspjeha isključivo želja i volja, te taktička disciplina. Duboko vjerujem u kvalitet naše ekipe i smatram da imamo više talenta od naših protivnika. Ova utakmica je prilika da im se revanširamo za prošli susret na Grbavici.
Kada govorim o našoj motivaciji za ovu utakmicu, na skali od 0 do 10 ocjenjujem je desetkom. Od trenutka kada smo se okupili sa trenerom Jankovićem, osjeti se jedinstvo i predanost timu. Svako novo lice koje se pridruži brzo se prilagođava našoj ekipi, što je izuzetno važno za naš uspjeh - rekao je Bristrić.
Izabranici Igora Jankovića sutra putuju u Sloveniju, a utakmica će biti odigrana 22. marta u Murskoj Soboti.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.