open-navfaktor-logo
search
Vjerovali ili ne
Za podrum od 10 metara kvadratnih u Rovinju traži 59.000 eura
Veoma interesantna nekretnina, kako ju je vlasnik opisao u oglasu, prodaje se u Rovinju. Cijena i fotografije šokirale su korisnike društvenih mreža.
13.09.2023. u 17:52
get url
text

Nekretnina u Rovinju postala je hit na društvenim mrežama nakon što je oglas objavljen s fotografijama. Naime, nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi i ima prozor, a na fotografijama se vidi hrpa stvari, koja je uz cijenu, zabavila korisnike društvenih mreža.

- Fantastičan podrum sa pregršt potencijala, na savršenoj mikrolokaciji u starom gradu na samo 100 m od crkve prodajemo ovu veoma interesantnu nekretninu.

Radi se o podrumu u prizemlju, skrivene i diskretne lokacije, a u blizini svih sadržaja. Najvažnije je napomenuti da nekretnina ima prozor i priključak kanalizacije. Po želji budućeg vlasnika vrlo ga je lako prenamijeniti u modernu starogradsku kapsulu-funkcionalnu jedinicu za ljetovanje ili iznajmljivanje - napisao je vlasnik u oglasu.

Oglas je prikazan više od 1.200 puta i izazvao je lavinu komentara.

- Ima potencijala za snimanje horor filmova- napisao je jedan korisnik, dok se drugi složio i pitao ulazi li smeće u cijenu nekretnine- prenosi 24 sata.hr.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.