open-navfaktor-logo
search
Dugoročna investicija
Vrijeme je za Park Residence Sarajevo! Saznajte zašto su kondominijumi postali sinonim za siguran, bezbrižan i miran život
Potreba za komfornim životnim stilom i savremenim stambenim prostorom koji nudi više od "samog stana" postala je sve veća. Posljednjih nekoliko godina, luksuzni stambeni kompleksi bilježe značajan porast potražnje na svjetskom nivou.
22.06.2023. u 15:58
get url
text
Park Residence
Park Residence

Kondominijum, kao moderan koncept stanovanja u Sarajevo donosi Park Residence -premium living. Modernizacija i sofisticiranost gradnje, stručnost, sigurnost, estetika i kvalitet su samo od nekih razloga koji su opredijelili brojne kupce da povjerenje za jednu od najvažnijih životnih odluka poklone baš ovom projektu.

Park Residence svojim stanarima pruža mnogo više od kupovine stana. Kada postanete vlasnik nekretnine u okviru kondominijuma, ne dobijate samo ključeve i novi životni prostor između zidova, dobijate i jedan potpuno nov koncept i stil života – moderniji, udobniji i luksuzniji. Uz privatnost svog doma, uživati ćete u bogatim i raznovrsnim sadržajima za sve članove porodice i dobijate ono čemu svi težimo – mir i sigurnost.

Kupovina nekretnine je veliki životni korak i zahtjeva razmišljanje, izdvajanje prioriteta, paniranje budžeta, odabir idealne lokacije za život i obuhvata brojne stavke na koje treba obratiti pažnju.

#Lokacija – Neponovljiva lokacija u strogom centru Sarajeva. Njegova jedinstvena pozicija na uzvišenju bogatom vegetacijom nudi osjećaj života u zelenoj oazi, izolovanoj od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja. Na svega nekoliko koraka udaljenosti nalaze se najbliže odgojne i obrazovne institucije kao i glavni administrativni i business centri. Istinski je benefit biti na nekoliko minuta šetnje do glavne pješačke zone Sarajeva.

#Profesionalno održavanje – O svim zajedničkim prostorima, kao što su unutarnji bazen, fitness, spa, vanjsko i unutarnje dječije igralište, recepcija, garaža i slično brinu profesionalci tako da stanarima preostaje samo da uživaju.

#Sigurnost na najvišem nivou – Park Residence  je mjesto u kojem se u svakom trenutku osjećate udobno i bezbrižno. Sigurnost stanara je jedan od prioriteta kondominijuma i ista je postignuta implementacijom 24-satnog pasivnog nadzora i fizičkim osiguranjem uz istovremeno poštivanje privatnosti svakog stanara. Ulazak i izlazak iz kondominijuma je kontrolisan putem #recepcije na glavnom ulazu koja je ujedno i centralno mjesto informisanja za potrebe stanara.

#Dodatni sadržaji – Zamislite da se, nakon napornog radnog dana, opustite u spa centru ili da vam dan počne sa plivanjem u unutarnjem bazenu i treningom u fitness centru? Raznovrsni zajednički sadržaji namijenjeni isključivo stanarima i njihovim posjetiocima pomno su birani i organizovani od strane najvećih stručnjaka. Zamislite da ne morate odlaziti u nabavku sa automobilom već da sve svoje kupovine možete obaviti u supermarketu, apoteci, knjižari i ostalim prodavnicama koje se nalaze unutar Gallery shopping centra pozicioniranog u prizemlju kondominijuma? Želite popiti vrhunski espresso ili večerati sa prijateljima u jedinstvenom ambijentu? Stanari Park Residence-a ne moraju ništa zamišljati jer život u našem kondominijumu podsjeća na život u hotelu i to sa pet zvijezdica.

#Health and beauty – Živimo u izuzetno dinamičnom tempu, gdje nam poslovne i porodične obaveze ne ostavljaju previše vremena za naše potrebe. Ogromna je prednost imati frizerski i kozmetički studio na raspolaganju unutar kondominijuma u kojem živimo.

#Zone za djecu – Vrijeme za porodicu je važan dio našeg koncepta. Vaše dijete se može bezbrižno igrati u jednoj od naših vanjskih i unutarnjih igraonica koje su pod nadzorom i provoditi vrijeme u društvu svojih vršnjaka a vi se ne morate brinuti da li je na sigurnom.

U svakom trenutku možete rezervisati termin za privatnu projekciju filma u našoj internoj kino sali i uživati u istinskom doživljaju sa svojom porodicom.

#Mirna oaza - Parkovska površina od 30.000 m2 graniči se sa kondominijumom sa zapadne strane te vam se sa terasa Park Residence pruža Vam fenomenalni pogled na zalazak sunca.

Park Residence čini harmoničnu cjelinu kosmopolitskog Sarajeva sa jedne , i prirode i mira sa druge strane te Sarajevo pozicionira na svjetsku mapu luksuznog stanovanja.

#Smart Home – Svi stanovi u Park Residence nude mogućnost sistema KNX "smart home", upravljanje grijanjem i hlađenjem, rasvjetom, vanjskim roletnama i ostalim funkcijama direktno ili putem mobilne aplikacije, što predstavlja dodanu vrijednost za ovaj novi i integrisani koncept stanovanja.

#Parking – Parking prostor namijenjen stanarima nalazi se u suterenskom dijelu kompleksa. Garaža je osigurana 24-satnim video i fizičkim nadzorom, a radi što efikasnijeg parking sistema opremljena je i čitačem registracijskih oznaka. Parking mjesta će posjedovati i mogućnost instalacije elektičnih punjača za automobile.

#Najviši estetski i ekološki standardi – Park Residence gradi se u skladu sa najvišim svjetskim standardima i zadovoljava kriterijume i najizbirljivijih kupaca. Ekološki standardi danas su prioritet. Niska potrošnja energije i energetska efikasnost omogućene su primjenom najsavremenije tehnologije.

#Materijalizacija - Stvaramo dom savršenog dizajna, pažljivo osmišljenog koncepta uz nevjerovatano visok stepen kvaliteta i inovativnosti u svakom detalju. Primjenjujući iskustvo iz naših, kako lokalnih tako i internacionalnih, ranije realizovanih projekata, u Park Residence implementiramo materijalizaciju najrenomiranijih svjetskih kompanija.

Ulaganje u nekretnine unutar kondominijuma jedna je od najisplativijih dugoročnih investicija. U ovakvoj vrsti kompleksa dobijate ono što upravo želite – siguran, kvalitetan dom i bezbrižan životni prostor za nove uspomene, a istovremeno i isplativu i mudru investiciju čija vrijednost raste iz godine u godinu.

Ukoliko želite bezbrižan život sa mnoštvom sadržaja na dohvat ruke, zakažite posjetu u prodajnom centru Park Residence i uz pomoć naših prodajnih agenata, odaberite svoj životni prostor tako da reflektuje osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva.

Sve dodatne informacije i zakazivanje termina možete izvršiti putem web stranice ili na kontakt telefone:

www.parkresidence.ba

+ 387 61 222 333

+ 387 33 844 500

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.