open-navfaktor-logo
search
Uspješno poslovanje
Amko komerc:  Godina investicija i novih radnih mjesta 
Za Amko komerc protekla godina bila je vrlo uspješna. To se u prvom redu ogleda u novim investicijama i povećanju broja maloprodajnih objekata, a tim i povećanjem broja zaposlenih. 
27.12.2022. u 15:51
get url
text
Amko komerc
Amko komerc

Domaći trgovački lanac Amko komerc 26. decembra 2022. godine, u prisustvu brojnih kupaca i posjetilaca otvorio je dvije nove  trgovine u naselju Tarčin. Amko komerc je svojim sugrađanima otvorio vrata za dobru kupovinu, a domaćim proizvođačima pružio priliku da plasiraju svoje proizvode na police ovog domaćeg lanca trgovina. Za sve kupce pripremili su posebnu akcijsku ponudu, poklone, brojne promocije i degustacije, roštiljadu i tortu dobrodošlice. Novi supermarketi kupcima nude mogućnost da na jednom mjestu obave ugodnu kupovinu.

{$galerijaFotografija}

- Nastavljamo sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj poslujemo. Otvaranjem novih poslovnica priliku za zaposlenje dobilo je više nezaposlenih osoba sa područja Tarčina. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo u narednm periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika. Otvaranjem novih trgovina završavamo našu poslovnu godinu sa  preko osamdeset maloprodajnih objekata - istakla je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

amko2.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.