open-navfaktor-logo
search
Potvrđeno za Faktor
Sinovi Rame Isaka nanijeli teške tjelesne povrede mladiću u Zenici
Autor: Am. S.
12.04.2024. u 17:18
get url
text
Ramo Isak i sinovi
Ramo Isak i sinovi
Sinovi federalnog ministra policije Rame Isaka, Arnel i Aldin, učestvovali su u tučnjavi koja se 9. aprila dogodila kod jedne pumpe u Zenici, potvrđeno je za Faktor.
Kako nam je saopćio portparol MUP-a ZDK Samir Valentić, u Zenici je na benzinskoj pumpi "DHD" devetog aprila u 03:00 sati, došlo do narušavanja javnog reda i mira na navedenoj benzinskoj pumpi.
- U tom događaju učestvovali su učestvovali A.J., rođen 1998. godine sa jedne strane, dok su sa druge strane učestvovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je osoba inicijala A.J. zadobila teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.
O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona po čijim uputama su osobe D.A, I.A. i I.A. ispitane u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu učestvovanje u tuči - kazao je Valentić za Faktor.
Kako nezvanično saznajemo, u tučnjavi su učestovali federalni zastupnik Arnel Isak i njegov brat Aldin Isak.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.