open-navfaktor-logo
search
Nastavak prepucavanja
Šarović Dodiku: Ko je izdajnik, a ko se na posao vozi helikopterom i ima 10 automobila?
Samo najgori režimi koji dođu u fazu da nemaju rješenja za nagomilane probleme građana, a Dodikov to svakako jeste, pribjegavaju metodama u kojima opoziciju nazivaju izdajničkom, rekao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović, odgovarajući na optužbe koje je na račun opozicije uputio predsjednik SNSD-a Milorad Dodik. 
02.04.2022. u 17:08
get url
text

- Sa ovom frazom oni se služe već nekoliko godina jer ne mogu da podnesu da smo im mi opozicija politička konkurencija u Republici Srpskoj - kazao je Šarović. 

Republika Srpska, poručuje Šarović, ne zavisi, ne treba i ne smije da zavisi niti od jedne stranke, ni od jednog pojedinca.

- Dakle ni od SNSD-a, ni Milorada Dodika, niti od SDS-a i Mirka Šarovića, niti od bilo koga drugog - napominje Šarović.

SDS smatra, ističe Šarović, da Republika Srpska na čelu sa SNSD-om i njegovim koalicionim partnerima nema nikakvu perspektivu. 

- Bit će u potpunosti izolovana od vanjskog svijeta, ekonomski još više uništena i osiromašena, a mladi će i dalje nastaviti da odlaze - rekao je Šarović i poručio da su potezi vladajućeg režima najveća i direktna opasnost za Republiku Srpsku.

Кomentarišući izjavu da su se predstavnici vlasti odrekli svog komoditeta zarad Republike Srpske, Šarović kaže da je to smiješna priča koja dolazi od nekoga ko na raspolaganju svaki dan za odlazak na posao ima helikopter i deset automobila.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.