open-navfaktor-logo
search
Nije poznat domaćin
(Ne)spojiva ekipa na iftaru u Banjoj Luci: Isak ovaj put nije mogao doći helikopterom, ali...
Faktor
19.03.2024. u 21:25
get url
text
Iftar u Banjoj Luci
Iftar u Banjoj Luci
FOTO: Istagram/Ramo Isak
Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Ramo Isak otputovao je danas u  Banju Luku na iftar. Ovog puta kao prevozno sredstvo koristio je automobil pošto ih je "malo više", a i ne žuri im se.
U javnosti je u više navrata kritikovan zbog zbog prekomjerne vožnje helikopterom, ali ministar u tome ne vidi ništa loše.
- Razmišljao sam da dođem helikopterom, ali pošto nas je malo više i pošto smo došli na iftar i nemamo obavezu da se brzo vratimo u Sarajevo, došli smo vozilima. Da nas je bilo jedno dvojica, trojica, sigurno bismo došli helikopterom, tako da to nije ništa sporno, ja se vozim helikopterom i vozit ću se i dalje, sad planiram nabaviti još bolji, još kvalitetniji - kazao je on za N1.
Interesantno je da je ipak do Banje Luke putovao pod policijskim rotacijama, svjedoči fotografija koju je Isak podijelio na Instagramu.
Isak putuje za Banju Luku
FOTO: Instagram
Također, zanimljivo je i društvo u kojem se našao ministar na iftaru u Banjoj Luci. Iako nije poznato ko je domaćin, tu su gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, predsjedavajući Gradskog vijeća Sarajeva Jasmin Ademović, v. d. direktora KCUS-a Alen Pilav, direktor BH Telecoma Amel Kovačević...
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.