open-navfaktor-logo
search
Bez rezultata
Govedarica: Stanje u RS-u je sve teže, a Dodik se izgleda sam pozvao na sastanak u SDS
Na sastanku delegacija postignut je dogovor da se u Narodnoj skupštini RS-a formira radna grupa za monitoring rada Radio-televizije Republike Srpske, što do danas nije urađeno, navodi Govedarica
21.05.2019. u 11:10
get url
text

Sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a održan na poziv Milorada Dodika nije dao nikakve rezultate osim što je SDS iznio stav da neće biti dio koalicije sa SNSD-om. Od tog sastanka do danas, situacija u RS-u je nepromijenjena na bilo koji način. Naprotiv, stanje je sve teže i teže, ocijenio je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

- Na tom sastanku delegacija postignut je dogovor da se u Narodnoj skupštini RS-a formira radna grupa za monitoring rada Radio-televizije Republike Srpske, što do danas nije urađeno. Taj sastanak nije rezultirao nikakvim pomacima nabolje u odnosu ponašanja SNSD-a prema javnosti i institucijama Republike Srpske – rekao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a je istakao kako je tačno da je lider SNSD-a Milorad Dodik ponudio da sljedeći sastanak bude održan u prostorijama Srpske demokratske stranke i da to njemu ne predstavlja nikakvu smetnju.

- S obzirom da ga niko nije zvao, stiče se utisak da je Dodik sam sebe pozvao da dođe u SDS. Posebno je interesantno da se sve ovo dešava u trenutku kada su u javnost isplivali podaci da je režim targetirao svoje političke neprijatelje sa kojima želi da se obračuna i da je realizacija crne knjige odavno započeta – zaključio je Govedarica, navodi se u saopćenju SDS-a. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.