open-navfaktor-logo
search
Bio na Interpolovoj potjernici
Bivši šef policije iz Ljubuškog na TikToku se hvali da se bavio kriminalom i prostitucijom
Autor: Faktor
13.03.2024. u 11:30
get url
text
Jure Vujica
Jure Vujica
Stariji gospodin sjedi u dnevnom boravku u majici sa natpisom SFRJ. Gleda u kameru i priča šokantnu  priču o svom životu. Njegovo ime je Jure Vujica i bivši je policijski zapovjednik iz Ljubuškog koji je trenutno u penziji.
Pored svoje službene dužnosti, kako kaže bavio se i kriminalom kao i prostitucijom.
U najezdi zvijezda TikToka koji dolaze iz kriminalnog miljea, Jure Vujica iz Ljubuškog je najnoviji, a prvi video objavio je na tiktok nalogu Dedo Vujo.
- Ja sam Jure Vujica, dobra večer svima. Ja sam novi na TikToku i inače sam zadnji komandir milicije iz Jugoslavije. 1992. godine sam dobio otkaz u policiji iz političkih razloga.
Nakon toga se odajem kriminalu – počinje svoju ispovijest Jure Vujica iz sela Veljaci kod Ljubuškog.
- Odao sam se privrednom kriminalu i završio na Interpolovoj potjernici prije 22. godine. Momentalno se nalazim i živim u Veljacima, općina Ljubuški. Imam bogato iskustvo u gospodarskom kriminalu, u prostituciji, LGBT zajednici, o drogama i alkoholu, htio bih sve to s vama podijeliti u narednom razdoblju.
Sve ću otvoreno reći šta sam doživio u životu, što sam radio i uočio kako žive kriminalci u Zagrebu, kako žive prostituciju u koju sam i sam bio uključen. Nije mi strana ni LGBT zajednica i tu imam ogromno iskustvo, i sa njima sam se družio.
Želja mi je da se družim s vama. Volim se družiti sa mladim ljudima i uživati s njima. Inače sam partijaner i jako volim techno partije i želja mi je da se sa vama družim i da vam pobližnje objasnim kako žive ti ljudi  – izjavio je Jure Vujica, piše Hercegovina.info.
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.