open-navfaktor-logo
search
Izgradila modnu imperiju
Victoria Beckham u novom projektu: Udružila snage s Mangom, kolekcija stiže krajem aprila
Brend, čiji su zaštitni znak trendi i kvalitetne kreacije po pristupačnim cijenama, a čije komade često nose i pripadnice španske kraljevske porodice, svoju novu zvjezdanu kolekciju lansirat će 23. aprila
Faktor
05.04.2024. u 08:49
get url
text
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Modna dizajnerica i supruga bivšeg fudbalera Davida Beckhama, Victoria Beckham, koja je izgradila modnu imperiju nakon što je uspješno odradila muzičku karijeru kao svima dobro poznata Posh Spice u bendu "Spice Girls", ujedinila je kreativne snage s poznatim španskim brendom Mango koji vole i naše domaće zaljubljenice u modu.
Brend, čiji su zaštitni znak trendi i kvalitetne kreacije po pristupačnim cijenama, a čije komade često nose i pripadnice španske kraljevske porodice, svoju novu zvjezdanu kolekciju lansirat će 23. aprila.
Kolekcija Victoria Beckham x Mango poklapa se s proslavom 40. godišnjice Manga, a posljednja je u nizu saradnji s nizom poznatih imena u svijetu mode, uključujući brend Simon Miller, te modne influencerice Camille Charrière i Pernille Teisbaek.
Iako ćemo možda morati još malo sačekati na toliko očekivani pogled na cijelu kolekciju, najavljeno je kako će se raditi o komadima "preciznog kroja s twistom, ženstvenih haljina i svestranog pletiva", ali uključujući i upečatljive torbe, dodatke i cipele koji će postati must-have komadi sezone.
Sudeći po svemu čini se kako će u kolekciji biti zastupljene i Victorijine prepoznatljive elegantne haljine s V izrezom i laskavim naborima koje pristaju svima.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.