open-navfaktor-logo
search
"Teddy bear"
Kako nositi kaput koji je najveći trend i ove zime
Oni koji su oduševljeni ovim komadom odjeće ističu kako je "teddy bear" kaput veoma praktičan, prvenstveno jer je veoma topao, a onda i lako uklopiv sa drugom odjećom, a potom i efektan
02.12.2019. u 18:53
get url
text

Kada se 2013. godine pojavio na ulicama svjetskih metropola niko nije mogao predvidjeti da će "teddy bear", popularni kaput postati omiljen među trendsetericama širom planete, a još manje da će se evo i čitavih šest godina kasnije naći na mjestu vodećeg modela kaputa tokom hladnih mjeseci.

Ipak, street style zvijezde i poznate ličnosti od njega ne odustaju i čini se da svake sezone nabave barem po jedan novi, nešto drugačijeg kroja, teksture ili boje.

{$galerijaFotografija}

Oni koji su oduševljeni ovim komadom odjeće ističu kako je "teddy bear" kaput veoma praktičan, prvenstveno jer je veoma topao, a onda i lako uklopiv sa drugom odjećom, a potom i efektan.

Ove zime naročito su moderni oni u izraženim bojama, poput ljubičaste, zelene, plave, žute...

S obzirom da su pretežno u pitanju jarke boje, one odlično izgledaju u kombinaciji sa sportskim komadima, poput, primjera radi, patika.

Neutralne boje, kao i zemljani tonovi i dalje su aktuelni kao i onog trenutka kada su se pojavili. Tako se bijeli, sivi, smeđi i krem "teddy bear" kaputi najbolje kombiniraju upravo sa bojama iz ovog ranga, dajući onome ko ih nosi šik izgled.

Međutim, omiljeni ovosezonski način da odjenete ovaj trendy kaput jeste ukoliko i ostale nijanse odjeće uklopite sa njim, odnosno da čitav styling imate u istom tonu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Да, желтая шубка

kaput10.jpg
1 od 10
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.