open-navfaktor-logo
search
Bahato ponašanje
Vekić: Ispitati slučaj "gepekovanja" u Bosanskoj Gradiški do kraja
Da li je dovoljno samo otpustiti vozača, a ne pozvati da se slučaj "gepekovanja" mladića u Bosanskoj Gradiški ispita do kraja, upitao je Zoran Vekić, predsjednik mladih SDS-a reagujući na "gepekovanje" mladića u Bosanskoj Gradiški od vozača potpredsjednika Narodne skupštine RS-a Denisa Šulića.
11.07.2021. u 11:55
get url
text

- Neispitivanje bi značilo i saučešće nadležnih, jer je u interesu svih građana Bosanske Gradiške da se pronađe nalogodavac otmice i premlaćivanja, jer čisto sumnjamo da bi se tek tako desio ovakav nesvakidašnji slučaj – rekao je Vekić.

Ističe kako ne misli da je Denis naručilac, ni najmanje.

- Ali u svrhu istine, morao bi iskoristiti svoj utjecaj da se slučaj rasvijetli do kraja. Zbog čega se reaguje tek nakon pisanja pojedinaca kad se znalo da se počinilac i ranije nije ponašao u skladu sa normalnim normama ponašanja – sugerisao je Vekić.

Vekić je naglasio da ga kao mladog čovjeka i odbornika u Skupštini Grada Bosanska Gradiška koji je, prije svega dobio podršku mladih ljudi, zanima da svi građani budu sigurni u svom gradu te da se stane u kraj bahatom ponašanju pojedinih članova SNSD u Gradiški.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.