Trener Semberaca Slavko Petrović je na prozivci brojao do 24. Još pet igrača, koji imaju važeći ugovor sa klubom, nisu se pojavili na prvoj prozivci, oni su u potrazi za novim angažmanom, a ako u tome ne uspiju, priključit će se radu sa ekipom.

- Pred nama je šest sedmica napornog rada i truda, gdje ću tražiti od igrača maksimum, kako bi što spremnije dočekali početak lige. Do 9. jula ostat ćemo u Bijeljini, potom slijedi odlazak na Zlatibor, a poslednje dvije sedmice radit ćemo na taktičkoj pripremi. Kada je igrački kadar u pitanju, nekima smo se zahvalili na dosadašnjoj saradnji, očekujemo veoma brzo da nas preostali igrači izvjeste o svom statusu, a neophodna su nam još tri pojačanja. Prevashodno tu mislim na još po jednog napadača, lijevog bočnog, te igrača na stoperskoj poziciji. Sve ovo bismo trebali završiti do odlaska na Zlatibor, kako bismo imali dovoljno vremena da uigramo sastav za prvenstvene mečeve - rekao je trener Radnika Slavko Petrović.

Iako je još nezahvalno govoriti o ambicijama Radnika u narednoj sezoni, realno je očekivati da klub nastavi sa trendom dobrih igara te plasmana u gornji dio Premijer lige.

- Mi smo sebi već postavili visoke ciljeve te navijači od nas traže da svake sezone napravimo korak više. I prethodne sezone smo bili nadomak izlaska na međunarodnu scenu, a sljedeće ćemo dati sve od sebe da ostanemo u vrhu PL, a ako se ukaže bilo kakva šansa, siguran sam da ćemo je iskoristiti - optimista je trener Radnika Slavko Petrović

Spisak igrača koji su se pojavili na prvom treningu:

Golmani: Dalibor Kozić, Samed Hodžić, Dalibor Mitrović.

Igrači: Ivan Šubert, Pavle Sušić, Faruk Gogić, Demir Peco, Aleksandar Vasić, Nikola Popara, Nedim Mekić, Kenan Šarić, Stefan janjić, Jovan Motika, Vladimir Bradonjić, Alem Meriajić, Seid Zukić, Velibor Đurić, Nenad Nikić, Kenan Delić, Saša Novaković, Mustafa Šukilović, Ljubiša Cvijanović, Bojan Mitrović, Viktor Draganić.