open-navfaktor-logo
search
Meč bez pobjednika
Povratnici iz bokserske penzije: Tyson nastavlja karijeru, Jones sumnja u revanš
Podijeljena odluka WBC-ovih "celebrity" sudija, odnosno troje bivših svjetskih prvaka, rezultirala je činjenicom da je vrlo zanimljivi egzibicioni meč Mikea Tysona i Roya Jonesa završen bez pobjednika.
29.11.2020. u 09:43
get url
text

VEZANI TEKST - Legende se vratile iz penzije: Tyson i Jones nisu razočarali ljubitelje boksa

- Mogu prihvatiti taj rezultat. Vjerujem da sam pobijedio, ali mogu prihvatiti neriješen ishod. Fanovi su bili zadovoljni i to je najvažnije - rekao je Tyson za BT Sport odmah nakon meča, te dodao:

- Navikao sam na runde od tri minute, no moram priznati da i dvije mogu djelovati kao tri. Sretan sam što sam ovo odradio s 54 godine i namjeravam ići dalje. Apsolutno ću se nastaviti boriti, a Roy će također biti na tom programu.

Ishodom nije zadovoljan bio niti Jones, koji baš i nije "jurišao" na pobjedu, koliko ju je s druge strane želio bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji.

- Njegovi udarci, nije bitno gdje i kako te pogodi, sve itekako boli. Mislim da sam napravio dobar posao na distanci pa sam ipak miran s neriješenim ishodom. Mike je rekao da je spreman ovo odraditi ponovno, ali ja baš nisam siguran. Udarci u tijelo su me potrošili. Svaki borac zna što oni rade - kazao je Superman.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.