open-navfaktor-logo
search
Replika
Materazzi "udario" Ibrahimovića tamo gdje najviše boli
Zanimljivo da je Inter postao prvak Evrope tek nakon što je Zlatan Ibrahimović prešao u redove Barcelone
05.12.2019. u 18:48
get url
text

Bivšem reprezentativcu Italije Marcu Materazziju nije trebalo dugo da uzvrati Zlatanu Ibrahimoviću, nakon što je Šveđanin u intervjuu za italijanski GQ kazao kako je četiri godine čekao da se nekadašnjem saigraču osveti za žestok start zbog kojeg je morao napustiti teren.

Materazzi je Zlatanu odgovorio objavom na Instagramu i to na način koji vjerovatno najviše boli švedskog fudbalera bh. korijena.

Naime, njegov nekadašnji saigrač iz Intera objavio je slavljeničku fotografiju fudbalera milanskog kluba nakon osvajanja Lige prvaka, trofeja kojeg Ibrahimović nikada u karijeri nije osvojio.

VEZANA VIJEST - Osveta: Ibrahimović je čekao četiri godine da pošalje Materazzija u bolnicu

- Dođoh, vidjeh, pobijedih. U svakom slučaju hvala Zlatanu Ibrahimoviću, bez njega to nikad ne bi osvojili - napisao je Materazzi u prilogu slavljeničke fotografije koju je objavio na svom zvaničnom Instagram profilu.

Zanimljivo da je Inter postao prvak Evrope tek nakon što je Zlatan prešao u redove Barcelone, a isto je pošlo za rukom i Barci, ali tek nakon što je Ibra otišao sa Nou Campa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veni... Vidi.... Vici !!! Sempre e comunque GRAZIE @iamzlatanibrahimovic .... Senza di te non l’avremmo mai VINTA .... @inter @setoo9

A post shared by Marco Materazzi (@marcomaterazzi) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.