Nije bio u sastavu

Dženis Ćosić pojasnio situaciju oko Amara Rahmanovića

Objavljeno: 07.12.2019. u 16:18

Iako nije bio povrijeđen, niti suspendovan zbog akumuliranih kartona, veznjak Sarajeva Amar Rahmanović nije sa ekipom otputovao u Ugljevik

FOTO: I. ŠEBALJ

Oslabljeno i povredama desetkovano Sarajeva danas je na gostovanju kod posljednjeplasirane Zvijezde 09 osvojilo tek jedan bod.

Iako nije bio povrijeđen, niti suspendovan zbog akumuliranih kartona, veznjak Sarajeva Amar Rahmanović nije sa ekipom otputovao u Ugljevik.

Privremeni trener aktuelnih prvaka Dženis Ćosić kratko je nakon utakmice pojasnio situaciju oko Rahmanovića, koji je ipak samostalno stigao na utakmicu svog kluba.

- Vezano za odluku oko Rahmanovića moram reći da je bilo je prvenstveno pitanje šta i kako dalje s ekipom. Na kraju smo se složili da privedemo kraju sve kako treba i da ne mijenjamo neke krucijalne stvari. U međuvremenu smo dobili informaciju da Rahmanović treba da trenira odvojeno od ekipe i da ne računamo na njega protiv Zvijezde zbog dešavanja u derbiju. Nismo dobili konkretnu informaciju šta je u pitanju - objasnio je Ćosić.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije