Na jednom od predizbornih skupova i tribina SNSD-a u Bijeljini doktorica i vijećnica Đukin je bila vrlo jasna i konkretna, prisutnima je poručila da ih čeka bijeda, siromaštvo i glad ukoliko ne glasaju za Milorada Dodika i Željku Cvijanović.

- Vidim ja ove moje kolege izlaze jedan po jedan, pričaju, ubiše se oni o zdravstvu, o ovome-onome, a vi malo šuškate jer su tanjiri na stolu, valja jest. E ovako, vidiš kako od jednom svi su ušutili. Da ja ne bih dužila, da biste vi mogli da večerate, pa da se družimo poslije toga i da bi mogli da jedete svih idućih godina i hranite svoje porodice, molim vas 2. oktobra glasamo za Milorada Dodika kao predsjdnika Republike Srpske i gospođu Željku Cvijanović kao člana Predsjedništva u BiH - poručila je Đukin. 

Đukin je inače doktorica, direktorica Doma zdravlja u Bijeljini i vijećnica SNSD-a, a za sebe voli reći da je "uvijek malo drugačija", što je pokazala na još jednom okupljanju. Naime, tada je umjesto govora, prisutnima recitovala "Recitaciju Dodiku".