open-navfaktor-logo
search
Veliki interes navijača
Dinamo rasprodao Maksimir za duel sa Spartakom
Nije ni čudo što za utakmicu sa Spartakom vlada veliki interes je su izabranici Nenada Bjelice u prva tri kola Evropske lige osvojili maksimalnih devet bodova
03.11.2018. u 14:13
get url
text
GNK Dinamo
GNK Dinamo

Zagrebački Dinamo je u 7 sati i 57 minuta u subotu ujutro rasprodao Maksimir za utakmicu Evropske lige protiv Spartaka iz Trnave. Donji dio zapadne tribine bio je rasprodan u petak navečer kad je završila prodaja na biletarnici u Maksimiru, a putem online prodaje do subote ujutro otišle su i preostale ulaznice.

Iz Dinama su poručili da će javnost biti obaviještena ako bude eventualnih promjena oko ulaznica, odnosno ako se bude mogao prodavati još neki sektor. Podsjetimo, sjeverna tribina je zatvorena pa će u Maksimiru Dinamo protiv Slovaka bodriti malo više od 20 hiljada navijača, navodi 24sata.hr.

Hrvatski prvak je za manje od 24 sata rasprodao oko 14 hiljada ulaznica koje su bile u prodaji jer ima oko šest hiljada pretplatnika.

Nije ni čudo što za utakmicu sa Spartakom vlada veliki interes je su izabranici Nenada Bjelice u prva tri kola Evropske lige osvojili maksimalnih devet bodova.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.