Lijanović

Čović i elite oko njega nisu svjesni da kriza traje već desetljećima

Objavljeno: 13.09.2018. u 15:46

Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović poslao je poruku svim stanovnicima u Federaciji Bosne i Hercegovine da se ne boje izaći 7.10. na Opće izbore i izabrati promjene

Jerko Ivanković Lijanović poziva Bosance i Hercegovce svih vjera i nacija da mu daju povjerenje

- Poštovani stanovnici, Čović nas ponovno pokušava uplašiti da, ukoliko ne budu izabrani legitimni predstavnici po njegovim kriterijima, bit će ustavna kriza!? Poručujem Čoviću da kriza traje već desetljećima za većinu naših stanovnika.

Nažalost, ti i elite oko tebe to uopće ne vidite. Mojim izborom za člana Predsjedništva BiH po glasovima svih stanovnika Federacije Bosne i Hercegovine, upravo ćemo izaći iz krize.

Dragi stanovnici FBiH, svih vjera i nacija, 7.10 je vlast u Vašim rukama - Vi odlučujete! Uzmite olovku u ruke, ne bojte se! Glasanje je tajno, izaberite promjene kako bi proveli Program za 10. Ja vjerujem u Vaše odluke - poručio je Boljitkov kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije