Nađa Lutvikadić Fočo iz Sektora za upravljanje promocijom BH Telecoma pojasnila je za Faktor da se radi o novoj, izmijenjenoj, redizajniranoj ponudi Extra mobilne postpaid usluge BH Telecoma, koja će se primjenjivati od 1. aprila.

- Nova Extra ponuda će donijeti korisnicima i više saobraćaja (SMS-ova i minuta za razgovor) i puno više mobilnog interneta nego što imaju sad u postojećim Extra paketima, uz povećanja cijena mjesečne naknade koja nisu značajnija. Osim prilično veće količine saobraćaja u paketima, a naročito mobilnog interneta, nova Extra ponuda omogućit će našim korisnicima i druge benefite, među kojima i veće popuste na uređaje iz ponude BH Telecoma ili druge pogodnosti koje oni izaberu u slučaju ugovaranja Extra paketa BH Telecoma iz nove ponude na 12 ili 24 mjeseca, nakon 1. aprila - kaže Nađa Lutvikadić Fočo.

Ukoliko korisnik ne želi da prihvati ponudu BH Telecoma i želi da ostane sve po starom ugovoru koji je ranije potpisan, šta će se trebati uraditi.

- U tom slučaju korisnik raskida ugovor sa BH Telecomom i ako je uzeo telefon na rate mora ga u potpunosti otplatiti – pojasnila je Lutvikadić Fočo.

Detaljan pregled sadržaja trenutne i nove ponude Extra paketa: