open-navfaktor-logo
search
Izjave trenera
Barbarić: Sami sebe smo pobijedili; Pranjić: Kažu sa tribina da smo imali sreće...
Infarkt završnicu donijela je posljednja utakmica 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koju su na Tušnju odigrali Sloboda i Široki Brijeg.
15.05.2023. u 19:11
get url
text

VEZANI TEKST - Drama na Tušnju: Zlata vrijedni bodovi za Slobodu, Jusić junak

Domaći su slavili sa 2:1, golom u 93. minuti. A samo četiri minute ranije gosti su imali veliku priliku za gol, kada je Radić pogodio stativu...

- Utakmica je bila jako nezgodna, zbog važnosti bodova i za jedne i za druge. Praktično, mi smo im dali taj prvi gol. Ne znam da li je bio penal. Sami sebe smo pobijedili. Imali smo sve u svojim rukama. Čestitam slobodi na pobjedi i želim im sreću u borbi za opstanak - kazao je Ivica Barbarić, trener Širokog Brijega, za MY TV.

Zadovoljniji je bio Danijel Pranjić, trener Slobode.

- Moraš biti zadovoljan. Bili smo bolja ekipa tokom 90 minuta. Moglo je završiti nesretno po nas. Moram skinuti kapu momcima, jer su vjerovali da mogu. Kažu sa tribina da smo imali sreće. Je, ali sreća prati hrabre i pošten rad. Ja radim pošteno.

Niko ne može prigovoriti na tri boda. Širokom želim puno sreće, a nama ostaju još dva kola. Najbitnije je da odlučujemo o sebi. Vidjet ćemo šta će ove dvije utakmice donijeti - kazao je Pranjić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.