open-navfaktor-logo
search
Kad imaš para
Pogledajte šta je reper napravio od Rolls Roycea
Jedna od prednosti posjedovanja više novca nego što znate šta ćete s njim učiniti je naručivanje automobila.
10.07.2023. u 21:24
get url
text

Proizvođači automobila poput Rolls Roycea voljni su prihvatiti najluđe ideje, ali čak ni oni neće ići tako daleko koliko bi neki kupci željeli, a to je onda kada nazovete prodavnicu naknadnih proizvoda, piše news.yahoo.com.

Slavni reper Lil Uzi Vert, stvarna osoba, ako sumnjate, učinio je upravo to nakon što je preuzeo svoj novi Rolls-Royce Cullinan, a rezultati su, pa, upravo onakvi kakve biste očekivali.

Reper je poznat po ljuljanju s dijamantom ugrađenim u čelo, a ovaj najnoviji automobilski projekt samo je posljednji primjer njegovog ekstravagantnog načina života.

Trgovina Car Effex iz New Jerseyja pomogla mu je da izvede grandiozni Cullinan iz snova.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CarEffex (@careffex)

Jedan od najluksuznijih SUV automobila je kod američkog karoseriste temeljito prerađen, što je za posljedicu imalo korjenite promjene karakteristika vozila.

Za razliku od nekih prethodnih prerada koje idu u smjeru neukusnih dodataka, ovdje su stvari ekstremne.

Cullinan je tako izgubio krov, pa se ovim vozilom više ne može na kišu.

Očito je kako je uzor bio Maybach Landaulet, original iz 2009. godine i noviji koji je zasnovan na G klasi.

Pošteđen nije ostao ni prtljažnik. Dobio je ogromne zvučnike, a tu je i pločica s natpisom "Cullinan Vert Edition". Ne trebamo ni naglašavati kako je prostor za prtljag presvučen smeđom kožom.

Pomalo neočekivano, i interijer je presvučen istom smeđom kožom. Nekako sumnjamo da je ova opcija bolja i kvalitetnija od one koju je uradila tvornica.

Prednja maska također je obojena pola u bijelo, a pola u ljubičasto, a na vrhu je prerađeni kipić Spirit of Ecstasy, sada ukrašen dijamantima i s novim licem.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.