open-navfaktor-logo
search
Miodrag Davidović
Pucano iz snajpera: Crnogorski biznismen ranjen u luksuznom beogradskom hotelu
Na Davidovića je pucano iz snajperske puške, dok je bio ispred ulaza u hotel. Poslije ispaljenih hitaca, snajperista se odvezao nedaleko od lica mjesta, stavio pušku u vozilo, koje je potom zapalio
10.12.2019. u 22:09
get url
text
Miodrag Daka Davidović
Miodrag Daka Davidović

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović ranjen je večeras u Beogradu. Prema saznanjima Vijesti Davidović je pogođen u ruku i nije životno ugrožen.

U trenutku ranjavanja on je u hotelu Crowne plaza bio u društvu episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija. 

Kako javlja Pink, ranjeni nikšićki biznismen je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar i nije životno ugrožen.

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresovan za javno bavljenje politikom. Prije dvije godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske pumpe, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića.

U vlasništvu Davidovićeve kompanije "Neksan" bio je i budvanski hotel Admiral kojeg je u zapuštenom stanju prije dvije godine kupila od ruske Metropol grupe.

Kako Kurir saznaje, na Davidovića je pucano iz snajperske puške, dok je bio ispred ulaza u hotel. Poslije ispaljenih hitaca, snajperista se odvezao nedaleko od lica mjesta, stavio pušku u vozilo, koje je potom zapalio.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nalazio se u hotelu ispred kojeg je pucano na Davidovića i nije bio u neposrednoj blizini Davidovića. Dodik se nalazio na koncertu pjevača Miroslava Ilića i nije bio u direktnoj opasnosti, javlja RTRS.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.