navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Intervju sa sedmogodišnjom djevojčicom

Tony Cetinski otkrio kakav je djed i kako ga zove unuka Elena

Pjevač je otkrio i da je nekada pisao ljubavna pisma, ali da ih nikada nije poslao

AUTOR: Faktor/bravo!
Objavljeno: 01.05.2024. u 12:44
get url
text
Maša Gavranić i Tony Cetinski
Maša Gavranić i Tony Cetinski
U emisiji "Velika pitanja malih ljudi" u susjednoj Hrvatskoj, gostovao je Toy Cetinski, jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, koji je tom prilikom voditeljici djevojčici Maši Gavranić, otkrio - je li dobar djed, kako ga zove unučica Elena, koliko često se viđaju...
Jesi li ti dobar djed, pitala je sedmogodišnja voditeljica.
- Ja mislim da jesam, iako više ličim na Djeda Mraza nego na djeda... Još je mala moja unučica, ima dvije godine, ali ne prođe dan da me ne zove i ne pita di si Nono Toto. Ona mene zove Nono Toto, kako si? Kada ćemo se opet vidjeti? Ona živi u Njemačkoj, a ljeti dođe u Rovinj, tu kod nas. I onda se družimo cijelo ljeto. I jedva čekam da se opet družimo ljeti - kazao je Tony.
Na pitanje - koja mu je najdraža pjesma, pjevač je odgovorio:
- To ti je isto kao kada tvoje roditelje neko pita ko je draži, ti ili braco ili seka? To je teško izabrati. Volim sve svoje pjesme.
- To je dobro - zaključila je Maša.
Dotaknula se Maša i ljubavi svog gosta, pa ga je pitala - je li pisao ljubavna pisma?
- Pa pisao sam nekada, da. Pisao sam nekad prekrasna ljubavna pisma, ali nikada ih nisam poslao - priznao joj je pjevač.
Zašto, pa zašto si ih onda pisao, zanimalo je Mašu.
- Pa vježbao sam pisati, pa su onda te riječi kasnije pretočene u ljubavne pjesme. Ja na neki način kroz pjevanje šaljem ljubavna pisma svakome ko razumije pjesmu - pojasnio joj je Tony Cetinski.
POVEZANO