open-navfaktor-logo
search
Izgovori ga više...
Predsjednik općine se blamira, pogledajte kako se Vučić nervira: Čeng Ju Jao, Si Jao, Čeng... Si Jao Ju...
Stevan Suša, predsjednik Općine Surčin, pokazao se u "najboljem" svjetlu na ceremoniji obilježavanja početka radova na dionici Novi Beograd - Surčin, koji je nastavak autoputa Miloš Veliki.
01.04.2021. u 11:28
get url
text

Suša je pokušao da izrazi zahvalnost direktoru kompanije "China Construction Communication Company", ali mu nije pošlo za rukom da pravilno izgovori njegovo ime. Ali nikako.

Na videosnimku koji se širi društvenim mrežama, Suša ima očigledan problem sa izgovorom same kompanije, a potom mu jezik još više zapliće u pokušaju da se zahvali direktoru.

- Gospodinu Čeng Ju Jao, Si Jao, Čeng... Si Jao Ju... - trudi se da izgovori Suša, a u "pomoć" mu ubrzo pristiže i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji mu "šapće" prezime čelnika spomenute kompanije, a onda odmahuje rukom, vidno iznerviran.

"Kod naprednjaka volim i cijenim tu neposrednost, opuštenost, priodnost i apsolutno neznanje po svim pitanjima", "Da li postoji jedan, makar jedan član SNS-a da umije pravilno da pročita ili izgovori bilo koju riječ ili broj?", "I ne odustaju. Bjesomučno blamiranje", samo su neke od reakcija korisnika Twittera na posljednji gaf nekoga iz SNS ekipe.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.