open-navfaktor-logo
search
Hit na Twitteru
"Dvorska luda" vlasti u Srbiji: Miša Vacić u gaćama boksuje na obali rijeke
Lider Srpske desnice i kandidat na predsjedničkim izborima održanim u Srbiji u aprilu Miša Vacić, trenutno je hit na Twitteru zbog novog snimka na kojem dokazuje svoju muževnost, u boks meču sa zamišljenim protivnikom
01.08.2022. u 12:07
get url
text

Na snimku vidimo Vacića dok energično skakuće u kupaćim gaćama i žestoko "nabada" vazduh.

Vacić je na izborima osvojio manje od jedan posto glasova, čime nije ni približno ispunio obećanja iz svojih predizbornih govora koji su bili puni glamuroznih riječi i tome kako ga Srbija voli i kako je on zaštitni znak desnice ove zemlje.

Javnost u Srbiji je navikla da je Vacić "dvorska luda" aktuelne vlasti, a do sada nekoliko puta je imao više nego blamantne nastupe. Svi pamte njegove gafove na N1 televiziji kada je tražio čašu vode, obliven znojem pod baražnom paljbom voditeljke. Pokušao je Vacić i da igra košarku, ali ni to nije uspjelo.

U najnovijem izdanju, koje tinejdžeri nazivaju obično "transfer blama" Vacić je boksovao na obali rijeke. U pitanju je neprijatan prizor gdje Vacić u kupaćim gaćama boksuje, boreći se očigledno se svojim neostvarenim željama iz prošlosti i onim što očigledno ne može da bude.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.