open-navfaktor-logo
search
Hrvatska
Doktorica nije dobila specijalizaciju pa prijetila direktoru KBC Zagreb: "Crknite Hercegovci..."
Doktorica je uvjerena da je imala najbolje kvalifikacije, a razlog zašto nije dobila specijalizaciju je, kako je ona kazala, "bila njena narodnost, budući da se izjašnjavala kao Srpkinja"
Faktor/N1.hr
15.04.2024. u 19:18
get url
text
Klinički bolnički centar Zagreb
Klinički bolnički centar Zagreb
Četvrdesetšestogodišnja doktorica dobila je zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb u Hrvatskoj nakon što je prijetila direktoru te ustanove, Anti Ćorušiću, te još jednom ljekaru.
Zabranu joj je, kako prenosi N1.hr, izrekao Županijski sud u Zagrebu odbivši zahtjev Tužilaštva da joj se odredi istražni zatvor.
Doktorica je prijavljena za prijetnju koju je poslala u poruci na adresu elektronske pošte bolnice.
Bolnička pravna služba zaključila je da se radi o ozbiljnom kaznenom djelu, pa je sve prijavljeno policiji.
Kriminalističkim istraživanjem, tokom kojeg je osumnjičena doktorica i ispitana, zaključeno je kako ima dovoljno dokaza protiv nje.
Prijetnje su, kako proizlazi iz prijave, rezultat njene frustracije što već treći put nije dobila željenu specijalizaciju.
Doktorica je uvjerena da je imala najbolje kvalifikacije, a razlog zašto nije dobila specijalizaciju je, kako je ona kazala, "bila njena narodnost, budući da se izjašnjavala kao Srpkinja".
Bijesna zbog svega što se dogodilo poslala je poruku zdravstvenoj ustanovi.
"Crknite Hercegovci" i "P…. vam m……. ustaška", bili su dijelovi njene poruke zbog kojih je sada dobila zabranu približavanja KBC-u Zagreb i njegovim ljekarima.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.