open-navfaktor-logo
search
Poraz od Češke
Marko Tarabochia: Sve je i dalje u našim rukama
Marko Tarabochia bio je jedan o boljih u našem timu sa tri postignuta gola. I on je nakon poraza bio razočaran, ali je priznao da je pobjeda gostiju bila zaslužena
27.10.2018. u 22:51
get url
text
Marko Tarabochia
Marko Tarabochia

Nakon poraza od rukometne reprezentacije Češke, naši Zmajevi pozdravili su navijače u tuzlanskom Mejdanu, a grupi BHanaticosa bacili su dresove i tako se zahvalili na velikoj podršci tokom meča. Česi su večaras, ipak, bili bolji i zasluženo su slavili 20:25.

Marko Tarabochia bio je jedan o boljih u našem timu sa tri postignuta gola. I on je nakon poraza bio razočaran, ali je priznao da je pobjeda gostiju bila zaslužena.

- Morali smo malo bolje odigrati. Malo smo bili tromi, teške noge, možda i od puta. Šta je tu je. Dobro smo počeli kvalifikacije, a sada čekamo Fince - rekao je Tarabochia.

Naše reprezentativce u aprilu čekaju dvije utakmice protiv Finske, a zatim u junu dva ključna susreta s Bjelorusijom kod kuće i Češka u gostima.

- Sve je u našim rukama. Pokzali smo da možemo super igrati, prava smo ekipa i to ćemo pokazati u nastavku kvalifikacija - poručio je Tarabochia.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.