open-navfaktor-logo
search
Majstorije
Borilački sportovi: Izaberite najbolji nokaut u posljednjih deset godina
Ponuđeno je pet sjajnih poteza, a MMA je ponudila mogućnost da glasate za jedan od ovih prijedloga
03.01.2020. u 00:13
get url
text

Među nagradama koje je UFC odlučio dodijeliti uz pomoć svojih vjernih fanova, posebno interesantno izgleda ona za najbolji nokaut desetljeća.

Ponuđeno je pet sjajnih poteza, a najveća svjetska MMA promocija ponudila je mogućnost da glasate za jedan od ovih prijedloga.

Kad imate jedno toliko veliko razdoblje na raspolaganju, teško je nešto suziti na samo pet nokauta, piše Fightsite. No, ako se osim same izvedbe gleda važnost borbe, kao i imena boraca koji su se takmičili, možemo reći kako je odabir pet opcija za nokaut desetljeća zapravo dobar.

Prvi ponuđen je vjerojatno fanovima najglasovitiji, onaj kojim je Conor McGregor završio Josea Alda u 13. sekundi njihove borbe za titulu prvaka perolake kategorije.

Drugi je "aperkat iz pakla" Francisa Ngannoua protiv Alistaira Overeema, dok je kao treći ponuđen "Mae-geri" Andersona Silve protiv Vitora Belforta.

Nokaut desetljeća mogao bi postati i glasoviti udarac Edson Barboze iz borbe protiv Terryja Etima, dok je posljednji ponuđen onaj najnoviji, ujedno i najbrži u UFC historiji. Naravno, radi se o borbi Jorgea Masvidala i Bena Askrena.

Glasati možete na službenoj UFC Facebook stranici.

 

Top 5: Knockouts of the Decade!

Sooo many big knockouts over the past decade! Which of these is your favourite?

Posted by UFC on Monday, December 30, 2019
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.