open-navfaktor-logo
search
Deklasirali SAŠK
Trener Stupčanice kritikovao Amara Osima: Mnogo smo ljuti...
On treba nama da pomogne i da nas ohrabri, a ne da pravi viceve na naš račun, kazao je hadžija iz Olova
18.08.2019. u 23:58
get url
text

Fudbaleri Stupčanica uvjerljivom pobjedom otvorili su novu sezonu u Drugoj ligi Centar. Tim iz Olova je danas u Doglodima deklasirao SAŠK Napredak sa uvjerljivih 4:0.

Ahmet Degirmendžić, zadovoljan je trijumfom svojih izabranika, a u razgovoru za SportSport.ba kritikovao je Amara Osima, trenera sarajevskog Željezničara, koji je izjavom poslije meča protiv Zrinjskog naljutio sve u klubu iz Olova.

U međuvremenu Željezničar je pozvao Stupčanicu na prijateljsku utakmicu na Grbavicu, ali je odgovor bio negativan. Ništa se nije promijenilo ni sada...

- Nije korektno od Amara. On sve komentare upoređuje sa nama. Ima stotinu klubova slabijih od Stupčanice. Ja bih njemu rekao nije Barcelona kada on igra sa nekom ekipom. On treba nama da pomogne i da nas ohrabri, a ne da pravi viceve na naš račun. Poziv za prijateljsku utakmicu nećemo prihvatiti dok se ne odljutimo, a mnogo smo ljuti - Degirmendžić u razgovoru za SportSport.ba.

Degirmendžić je 83-godišnji hadžija iz Olova, koji je uspješno završio program za B licencu. Prije rata je završio trenersku školu, a radio je i u Danskoj, gdje je zaradio penziju.

Kompletan razgovor sa Degirmendžićem možete pogledati OVDJE

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.