open-navfaktor-logo
search
Livaković meta
Real Madrid pronašao zamjenu za Courtoisa?
Pred sami početak takmičarske sezone Real Marid je doživio veliki peh. Golman Madriđana Thibaut Courtois zadobio je povredu prednjih križnih ligamenata lijevog koljena na jutarnjem treningu.
10.08.2023. u 17:45
get url
text

Belgijski vratar nije sam mogao napustiti travnjak, već su ga na nosilima iznijeli dok je 31-godišnjak bio u suzama. Nedugo nakon treninga klub je potvrdio da se radi o teškoj povredi, te da će Courtois izbivati s terena najmanje pola godine.

VEZANI TEKST - Šok za Real Madrid: Courtois zbog povrede koljena upitan za cijelu sezonu

Kraljevi su ostali na Ukrajincu Luninu koji je došao u Madrid sa samo 18 godina kao ponajveći svjetski golmanski talent i mladom čuvaru mreže drugog tima Reala, Franu.

Brzo će se Kraljevi baciti u potragu za novim golmanom, španski mediji tvrde da je David De Gea označen kao prva opcija, a vjerojatno i najpovoljnija s obzirom da je iskusni Španac bez kluba od 1. jula kada je raskinuo ugovor s Manchester Unitedom.

Osim De Gee, Marca navodi da je Kraljevima interesantan i Dominik Livaković. Golman Dinama i hrvatske reprezentacije se čini kao jeftina varijanta budući da bi sigurno zahtijevao manju plaću od Španca

- Riskantnija opcija je ona Livakovića. Hrvatski reprezentativac koji je zablistao na Svjetskom prvenstvu i dalje je u zagrebačkom Dinamu. Imao je nekoliko opcija, ali klub ga je odbio transferirati za manje od 12 milijuna eura. Imao je opciju igrati u Arabiji, bila je ponuda i Villarreala, ali još uvijek je na tržištu - pišu Španci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.