open-navfaktor-logo
search
Organizovano gostovanje
Pred gostovanje u Gabeli: Manijaci poslali poruku zbog koje bi se mogli postidjeti igrači Želje
Fudbaleri Željezničara u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone gostovat će u Gabeli, gdje će odmjeriti snage protiv GOŠK-a.
14.12.2023. u 13:40
get url
text

Plavi sa Grbavice u dosadašnjem dijelu sezone nisu osvojili niti jedan bod na gostovanju. Uz Zvijezdu 09 jedina su ekipa bez osvojenog boda van svog stadiona sa očajnom gol-razlikom (-15).

Jedina svijetla tačka Želje su navijači koji su velika podrška uprkos katastrofalnim rezultatima, a sigurno je da podrška neće izostati ni u subotu protiv GOŠK-a. Manijaci su na na svojoj Facebook stranici objavili fotografiju i poslali snažnu poruku zbog koje bi se mogli postidjeti igrači Želje.

- Ovako to izgleda kada mlađi momak, školarac, odvaja od užine i svakodnevnih uživanja da bi otišao u Gabelu bodriti Želju.

Ovako izgleda primjer požrtvovanosti i volje i neka bude primjer svima koji se kolebaju da li im je skupo, da li krenuti, da li odvojiti dan za klub i grupu. Uplate će se primati još danas i sutra u TM Shopu od 14 do 18 sati. Nek’ ne fali volje, svi u Gabelu - poručili su Manijaci.

Meč u Gabeli igra se u subotu od 16 sati, a glavni sudija je Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.